≡ Menu

MALWAREBYTES-ANTI-MALWARE

De MalwareBytes anti-malware software wordt op vele security forums en computerhulp forums genoemd als de beste oplossing voor het opspeuren en verwijderen van malware. De anti-malware software van MalwareBytes heeft een uitstekende reputatie en staat ook bekend onder de afkorting MBAM.

malwarebytes anti malware reviewDe MBAM is een van de referenties op het gebied van ‘second-opinion’ malware scanning. Dit wil zeggen dat dit programma is ontwikkeld voor het complimenteren van standaard virusscanners en antivirus pakketten. Het is namelijk een feit, dat de meeste van deze pakketten niet bij machte zijn om alle malware te detecteren en te verwijderen. De meeste antivirus software laat gewoon bepaalde malware door. Security specialisten bevelen daarom aan om een extra malware scanner te gebruiken om geregeld te controleren of bepaalde malware uw antivirus heeft gefopt en zich heeft verstopt op uw computer. De malwareBytes Anti Malware software is hiervoor het aangewezen wapen. De MalwareBytes Anti-Malware software werkt uitstekend samen met de Bitdefender Internet Security (een van de beste virusscanner die er is) en Microsoft antivirus pakketten. MalwareBytes is trouwens ook een van de weinige anti-malware oplossingen die de CryptoLocker ransomware kan detecteren en verwijderen.

malwarebytes anti malwareVernieuw nooit meer! Betaal 1 keer en nooit meer meer! We hebben een unieke life-time aanbieding gekregen van MalwareBytes voor onze lezers voor de MalwareBytes anti-malware pro editie. Klik hier voor het zien van de aanbieding van MalwareBytes!Opgelet: een beperkt aantal life-time licenties zijn maar beschikbaar, op is op.

Wat is een goed alternatief voor de MalwareBytes Anti-Malware software?

Een uitstekend alternatief komt van nederlandse bodem: de HitmanPro van SurfRight. Deze software scoort trouwens vaak veel beter dan de bovenstaande MalwareBytes Anti-Malware software. Helaas, komt dit niet zo vaak naar voren in de media en verdient deze ‘second-opinion’ malware scanner meer aandacht. Zie hier een videodemonstratie over de Hitman Pro:

We raden u aan om MalwareBytes anti-malware software te vergelijken met de HitmanPro van SurfRight. Door het klikken op de volgende link kunt u een aanbieding zien van SurfRight in Nederland voor de HitmanPro: HitmanPro aanbieding van SurfRight.

Ten slotte, kunnen we ook de anti-malware software van Emsisoft aanbevelen. Emsisoft komt tegenwoordig ook uitstekend uit de bus bij vergelijkende antivirus tests.

Bronnen:

 

Comments on this entry are closed.