≡ Menu

Computer Diagnose Scan – Wat is de status van uw PC?

pc diagnoseEen trage computer hangt meestal samen met een combinatie van een aantal interne factoren die niet goed op elkaar zijn afgestemd. Een goed werkende computer is een harmonisch samenspel van correcte hardware en software configuraties en gebaseerd op onderhoud. Een computer heeft onderhoud nodig voor het handhaven van de systeem-prestaties. Hier krijgt u een computer diagnose scan voor het bepalen welke factoren uw computer prestaties aantasten. Deze computer diagnose scan is gebaseerd op de technologie van een beroemde Microsoft Gold Partner. PC Keeper is een complete oplossing ontwikkeld voor het kunnen diagnostiseren en verhelpen van computer problemen waaronder ook malware verwijdering valt en het waarborgen van uw internet privacy.  

pc scanWat maakt uw computer eigenlijk trager?

Klik hier en installeer PC Keeper en start een gratis diagnose scan!

Met 1 complete diagnose scan wordt uw systeem volledig onderzocht!

Wilt u een second-opinion? 

Het is altijd een slimme zet om software met elkaar te vergelijken. Twee uitstekende programma’s uitgerust met een vergelijkwaardige scan zijn RegClean PRO en Advanced System Optimizer. Vooral de Advanced System Optimizer is bijzonder, aangezien die is uitgerust met een uitstekende virusscanner. 

Twee andere programma’s, met Nederlandse taalopties, zijn de volgende: Bootspeed en Pc Mechanic. De Pc Mechanic is beter voor het beheer van Windows stuurprogramma’s terwijl de Performance Toolkit betere functies heeft voor schijfbeheer en bestandsherstel. Beide programma’s zijn een goede investering voor een langere levensduur, meer gebruikersplezier en een betere veiligheid van uw computer. Nadeel van deze software in vergelijking met de Regcure Pro is dat ze geen malware scanners bevatten en geen malware infecties kunnen verwijderen van de computer. 

Omdat een double-check nooit kwaad kan en het vergelijken van producten verstandig is!

computer diagnose scan

Voor meer informatie over de besproken software, lees de reviews hieronder:

 

Wilt u meer weten over de oorzaken van een trage computer? 

Er zijn ook andere oplossingen beschikbaar voor het diagnostiseren van computers. Het is belangrijk om software te gebruiken van Microsoft erkende ontwikkelaars. Voor een complete lijst met een goede selectie van Windows optimalisatie software kunt u het volgende artikel raadplegen: 

Bent u verdwaald omdat u gebruik maakt van een Mac computer?

Lees dan een review over de Mackeeper.