≡ Menu

Pc Speed Up: met een muis klik de PC sneller maken

Moet u lang wachten voor dat Windows volledig is opgestart? Software dat op de computer geïnstalleerd is reageert langzaam? Of gebruikt u programma’s of spellen waarbij de computer op maximale performance moet draaien? Dan kan Pc Speed Up u helpen om de computer sneller te maken. PC Speed Up is een Microsoft Certified Partner!

pc speed up scan

Download PC Speed Up hier en voer een gratis systeem scan uit.

========================

Hoe verbetert Pc Speed Up de computer performance?

Het besturingssysteem van Microsoft, Windows, is een standaard pakket.
Met een standaard pakket wordt bedoeld dat één versie van een programma bruikbaar moet zijn voor zo veel mogelijk gebruikers. Om dit te bewerkstelligen moet Windows met veel toeters en bellen geleverd worden en waarvan u er heel veel niet gebruikt!
Neem als voorbeeld een computer specialist, zoals een software ontwikkelaar. Die gebruikt de computer totaal anders dan een normale gebruiker. Windows Services en instellingen die zij gebruiken zijn voor totaal overbodig.

Pc Speed Up is een programma die overbodige elementen in Windows uitschakelt met als resultaat een geoptimaliseerd besturingssysteem en een computer met een veel betere pc performance.

Welke resultaten kunt u verwachten?

Nadat Pc Speed Up rommel bestanden heeft opgeruimd, de harddisk gedefragmenteerd heeft, u netwerk- en systeem instellingen geoptimaliseerd heeft kunt u de volgende voordelen verwachten:

 • Betere pc performance:
  Een computer die sneller opstart en sneller reageerd.
 • Stabiliteit
  Een pc die stabieler functioneert
 • Schone en optimale harddisk
  Een harddisk die schoon en optimaal werkt
 • Sneller Internetten
  Een beter performance bij het navigeren op het internet

Systeemscan uitvoeren

Pc Speed Up is een programma dat heel eenvoudig in gebruik is.
U download het programma en installeert het op uw computer. Pc Speed Up wordt automatisch gestart en wordt een overzicht gegeven van de huidige beschikbare computer resources.

PcSpeedUp Resource Overzicht

Druk op de groen knop om een scan te maken van de computer.

U kunt de systeemscan starten door middel van klik op de groene knop “Scan uitvoeren”.

Pc Speed Up begint nu met het scannen van u computer en gaat opzoek naar problemen en naar mogelijke optimalisaties in de computer. Nadat de scan afgerond is krijgt u een duidelijk overzicht te zien van alle gevonden problemen en mogelijke verbeteringen.

Als u nu op de knop “repareer problemen” klikt worden, indien u het product al geregistreerd heeft, de problemen opgelost en uw systeem geoptimaliseerd.

Pc Speed Up Problemen oplossen

Met één druk op de knop worden de problemen gerepareerd.

Start uw computer opnieuw op en geniet van een computer met een betere performance!

Tevredenheid garanties voor Pc Speed Up

De makers van Pc Speed Up biedt u ook een tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het resultaat dan krijgt u, uw geld zonder problemen terug (een 30-dagen-niet-goed-geld-terug garantie).

Maar u hoeft niet hun software direct te kopen. Zij bieden u de mogelijkheid om een gratis systeemscan uit te voeren. Met deze scan bepaalt Pc Speed Up of uw computer een optimalisatie nodig heeft.

Download Pc Speed Up hier en voer een gratis systeem scan uit.