≡ Menu

PC Health Advisor

Pc Health Advisor van ParetoLogic is een nieuw innovatief programma om uw computer te repareren, op te schonen, te versnellen en te onderhouden. Het Pc health advisor, repareert, actualiseert en versnelt uw computerprogramma is heel eenvoudig in gebruik, waardoor onervaren computer gebruikers heel eenvoudig pc problemen kunnen oplossen en belangrijke computer onderhoudstaken uitvoeren. Het opschonen en goed onderhouden van de computer is cruciaal voor het voorkomen van computer problemen.

 

Bepaal of u computer schoon is en werkt met de laatste Windows en drivers versies.

pc speed up scan

Scan u systeem en bepaal zo of uw computer een opschoon beurt nodig heeft.

Oplossen van computer problemen

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met een probleem met de computer. Soms zijn ze eenvoudig op te lossen en soms weet u niet waar het probleem vandaan komt. Het is ook moeilijk om direct de vinger op de pijn te leggen, want heel vaak wordt het probleem veroorzaakt door elementen in Windows die u helemaal niet kent.

computer loopt vastZo zou u bijvoorbeeld een foutmelding kunnen krijgen als u aan het internet bent. U krijgt een foutmelding van uw browser en verwacht u verwacht dat de fout en dus de oplossing in de webbrowser gezocht moet worden. En dat is dus heel vaak niet het geval. De browser werkt goed maar krijgt incorrecte informatie van het Windows register bijvoorbeeld. Als u een trage computer heeft dan heeft u eigenlijk een combinatie van problemen. Het systeem werkt niet goed, maar goed genoeg om door te gaan. Vaak gaat een trage computer niet eens gepaard met een foutmelding, de computer gaat alleen traag. Veel pc problemen kunnen voorkomen worden. Als u regelmatig uw computer onderhoudt worden kleine problemen direct opgelost en voorkomt u een opeen stapeling van problemen.

Dit programma is instaat om uw systeem te analyseren en systeemproblemen te herkennen en op te lossen.
Verder onderhoudt dit programma op regelmatige basis de volgende sleutel elementen van Windows:

  • Opschonen van harde schijf
  • Defragmenteren van harde schijf
  • Opschonen van het Windows register
  • Actualiseren van Windows drivers

Door uw systeem schoon en actueel te houden voorkomt u veel ellende en computer problemen.

Download Pc Health Advisor en voer een gratis pc scan uit.

Pc Performance verbeteren

Een trage computer kan wordt al heel vaak opgelost door een goede opschoon beurt. Maar soms is uw computer traag omdat hij wat verouderd is gebruikt bijna alle beschikbare resources. Pc Health Advisor van ParetoLogic versnelt uw computer. Dit programma heeft een “Optimaliseer” optie, waarbij u met een paar muisklikken meer resources vrij kunt maken en Windows kunt optimaliseren en versnellen. Dit programma kan uw computer sneller maken omdat er in Windows heel veel programma’s draaien die u nooit gebruikt. Door deze programma’s te identificeren en te deactiveren zal uw computer sneller opstarten en een betere performance hebben.

Download PC Health Advisor nu en maak uw pc sneller.

auslogics-partners

Conclusie

Met Pc Health Advisor bent u in staat een computer op te schonen, te repareren, te actualiseren en te versnellen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken om uw computer te  onderhouden en zo voorkomt u pc problemen. Het programma is eenvoudig in gebruik zodat ook onervaren gebruikers hun computer kunnen opschonen, verbeteren en actualiseren.

Aanbevolen: Download en probeer gratis Pc Health Advisor!

Met welk ander product kunt u Pc Health Advisor vergelijken?

Pc Health Advisor informatie internationaal: