≡ Menu

Advanced SystemCare software: een Zwitsers mes

Een van de meeste bekende producten uit Zwitserland is het Zwitsers mes. Een mes waarmee je 101 dingen mee kunt doen. Van het snijden, knippen, flessen opener en schroevendraaier. Het is compact en praktisch. Deze vergelijk kunnen we doortrekken naar Advanced SystemCare. Een software pakket met 101 en een opties (bij wijze van spreken).

In deze post wil ik een aantal functionaliteiten uitlichten en zal ik links naar verschillende sites geven waar meer informatie gevonden kan worden over dit product.

Scan mogelijkheid met Advanced SystemCare.

IOBit’s Advanced SystemCare

Advanced SystemCare: een Zwitsers mes onder de softeware.Zou het niet handig zijn om een alles in één oplossing te hebben? In plaats van een het kopen en instaleren van een aparte antivirus software, driver scanner en registry cleaner, slecht een eenvoudig te gebruiken pc programma.
IOBit heeft dit voor elkaar gekregen met Advanced SystemCare. Met behulp van dit programma ben je van alle PC onderhoudszorgen af. De computer wordt automatisch onderhoud, systeem backups worden geregeld en vanzelf gemaakt, de computer wordt beschermd tegen virus en malware en je hebt de mogelijkheid om de computer te versnellen.

Wat zijn de belangrijkste features van dit software pakket?

 • Registry Cleaner
  Het Windows register is een onderdeel dat een hoofdrol speelt binnen Windows.
  Een registry cleaner biedt de mogelijkheid om het Windows Register op te schonen en te repareren.
 • Driver Booster
  Het updaten van drivers is belangrijk om hardware problemen op te lossen.
  Driver Booster is een driver scanner die alle drivers beheert met behulp van één muisklik.
 • Smart Defrag
  De harde schijf is het meest gebruikte hardware component in de computer. Het opschonen en defragmenteren van de hard disk is belangrijk om data snel te vinden en te laden.
 • Undelete
  Het per ongeluk verwijderen van documenten, video’s of foto’s is iets waar iedereen wel eens mee te maken heeft gehad. Met de Undelete functie kun je eenvoudig verwijderde bestanden “undeleten”, of te wel terughalen.
 • Game Booster
  Spellen hebben vaak zoveel mogelijk resources nodig om optimaal te kunnen draaien. Game Booster is een modus waarin de PC zoveel mogelijk processen en services uitschakelt om zo systeem resources vrij te maken.
 • IOBit malware fighter
  Malware, zoals Spyware en adware zijn eenvoudig te krijgen maar niet zo eenvoudig om te verwijderen. IOBit malware fighter is in staat om malware te vinden en te verwijderen. Ook wordt de computer automatisch beschermd om te voorkomen dat een PC besmet raakt met malware.
 • Internet Booster
  De web browser is vaak verantwoordelijk voor een traag internet. Het doel van Internet Booster is de browser configuratie te optimaliseren om zo het internet te versnellen.

Logo Advanced SystemCareNaast deze features biedt Advanced SystemCare nog veel meer functies aan. Meer informatie of een proef versie kun je downloaden op Advanced SystemCare.

Samenvattend: een computer opschonen is gemakkelijk met zo’n oplossing. Als je een product zoekt die echt alles in huis heeft, dan is Advanced SystemCare een goede optie. Van Pc onderhoud tot Pc bescherming een echt Zwitsers mes.

Met welk ander product kunt u Advanced SystemCare vergelijken?

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: