≡ Menu

SpeedUpMyPC – de Windows Versneller!

Speed UpMyPC software van Uniblue

SpeedUpMyPC is een programma ontwikkeld voor het versnellen van Windows computers. Het programma is vooral bekend voor het versnellen van de opstarttijd van Windows. Met SpeedUpMyPC hoeft u niet meer zolang te wachten voordat uw Windows computer geheel is opgestart.

Screenshot scanoverzicht

SpeedUpMyPC is ontwikkeld door Uniblue. Uniblue is een bekende utility software ontwikkelaar gelegen op het eilandje Malta. Uniblue is een Microsoft Gold Vendor en heeft een goede reputatie. Met SpeedUpMyPC heeft Uniblue een kwaliteitsprodukt op de markt gezet voor het versnellen van Windows computers.

Aanbevolen artikel om te lezen:

Gratis PC Speed Test

 

Wat doet SpeedUpMyPC?

De prestaties van uw Windows computer zijn afhankelijk van de snelheid en doelmatigheid van de interne digitale gegevensoverdracht. SpeedUpMyPC stelt uw systeem af om die zaken die uw systeem vertragen, te verwijderen. SpeedUpMyPC zal uw Windows computer scannen om vertragingsoorzaken te achterhalen en gebruikt een krachtige selectie hulpprogramma’s om uw computer te optimaliseren voor het verkrijgen van verbeterde prestaties. Vertragingsoorzaken, zoals ongeldige registervermeldingen, worden verwijderd en ongebruikte processen worden uitgeschakeld om ruimte vrij te maken. Het resultaat is een snellere en betere Windows computer. Test SpeedUpMyPC eens voor uw zelf. Download hier SpeedUpMyPc.

Waarom zou ik SpeedUpMyPC kiezen?

Uniblue is actief bezig met de ontwikkeling en de verbetering van haar software. Hier kunt u de SpeedUpMyPC Update-geschiedenis raadplegen: update history. Dit betekent dat Uniblue ook het product ook schoonmaakt van bugs. Uw software zal soepeler werken en altijd zijn aangepast voor het kunnen uitvoeren van haar werk op de best mogelijke manier. Daarnaast is Uniblue een Microsoft Gold Vendor. De SpeedUpMyPC moet voldoen aan strikte eisen op het gebied van software ontwikkeling. Ten slotte, deze software wordt ondersteunt in het nederlands en komt met een 60 dagen geld-terug-garantie. Dus, u loopt geen risico wanneer uw de SpeedUpMyPC van Uniblue zou kopen.

screenshot testresultaat

Is er een completer alternatief voor SpeedUpMyPC?

Als het gaat om een Uniblue produkt dan heeft u de keuze om uw SpeedUpMyPC licentie uit te breiden naar een Uniblue PowerSuite licentie. De PowerSuite bevat naast de SpeedUpMyPC ook MaxiDisk, en de DriverScanner. De PowerSuite is een mooie gereedschapskist voor het onderhouden en versnellen van uw Windows computer. Lees hier meer over deze software: Uniblue PowerSuite.

Is er een beter alternatief voor de PowerSuite?

Wanneer u niet merk gebonden bent en niet speficiek op zoek bent naar de SpeedUpMyPC of andere Uniblue software, dan raad ik aan om eens de software van Systweak eens te evalueren o.a. de Regcure Pro die zit verwerkt in de Advanced System Optimizer: Regcure Pro.

Daarnaast bespreken wij o.a. ook de PC Health Advisor. Dit is ook een zeer goed alternatief voor SpeedUpMyPC en Uniblue software. Deze software is ontwikkeld geworden door de voornaamste concurrent van Uniblue: Paretologic. We hopen dat deze informatie over SpeedUpMyPC volledig is. Laat ons weten of er iets ontbreekt door het plaatsen van een opmerking.