≡ Menu

HET REGISTER OPSCHONEN MET REGCLEAN PRO?

regclean pro samenvattingHet Windows register is het centrale controle centrum van uw Windows besturingssysteem. Het Windows register wordt constant aangesproken en gewijzigd. Het is inherent op de manier waarop Windows systemen werken dat het Windows register op den duur vervuild raakt. Het opschonen van het register is een nuttige onderhoudstaak om de computer stabiliteit en reactiesnelheid te optimaliseren en fout-meldingen te vermijden. De Regclean Pro is een zeer goede registry cleaner die deze taak voor u kan uitvoeren. De Regclean Pro is ontwikkeld door Systweak, een Microsoft Gold Software Vendor die al meer dan 10 jaar bekend staat voor het ontwikkelen van gedegen utility software. De meeste van onze lezers testen vrijblijvend de meest complete versie van de Regclean Pro, de Advanced System Optimizer  om het Windows register te controleren.

regclean pro

Heeft uw computer register een schoonmaakbeurt nodig?

Test hier vrijblijvend de Advanced System Optimizer van Systweak.

computer diagnose scan met regclean pro

regclean pro review

 

regclean pro review

De software van Systweak is ook door de bekende TopTenReviews uitgeroepen geworden tot een van de beste programma’s. Natuurlijk, de Regclean Pro is niet de enigste registry cleaner beschikbaar. Er zijn andere cleaners beschikbaar, zoals de Registry Reviver, toch als u op zoek bent naar een andere cleaner zou ik eens een completere gereedschapskist bekijken. Een register cleaner is natuurlijk handig, maar als men over meerdere gereedschappen beschikt dan alleen een registry cleaner voor een niet te duur prijskaartje, wordt het zeer interessant. Er zijn namelijk software programma’s beschikbaar die niet alleen het register opschonen, maar ook het systeem onderzoeken op malware, op gefragmenteerde, overvolle harde schijven, verouderde stuurprogramma’s enz. Een zeer compleet programma met alle mogelijke toeters en bellen is ook ontwikkeld geworden door Systweak: de Advanced System Optimizer. Vele lezers lezen de betreffende recensie en vergelijken deze oplossing met andere producten.

Systweak Regclean ProEen andere optie is om de Registry Reviver of  een oplossing van de bekende Paretologic te testen. Paretologic is vooral bekend geworden met de PC Health Advisor. Dit is een zeer complete gereedschapskist voor het geheel opschonen, beveiligen en optimaliseren van de computer. De PC Health Advisor bevat ook een registry cleaner. Een programma die niet in de nederlandse taal beschikbaar is, is de Regcure Pro. Deze bevat o.a. ook een goede virusscanner module en andere handige gereedschappen. Deze oplossing is het beste te vergelijken met de Advanced System Optimizer. Maar goed, wilt u alleen gaan voor een registry cleaner dan zou ik gewoon eens de Regclean Pro eens testen.

 

Wat is de status van uw Windows register?

Klik en download een vrijblijvende Systweak diagnose scan!

regclean pro recensie

Voor meer informatie over de betreffende programma’s:

Gerelateerd artikel: waaraan moet ik denken wanneer ik de computer opschonen wil?