≡ Menu

BITDEFENDER INTERNET SECURITY

Waarom Bitdefender Internet Security software?

Bitdefender behaalt keer op keer de beste resultaten bij vergelijkende tests op het gebied van antivirus bescherming. Op alle mogelijke criteria heeft Bitdefender een uitstekende track record opgebouwd bij onderzoeksinstellingen als AV-Test en AV-Comparatives. Bovendien, vertegenwoordigt de Bitdefender Internet Security 2017 een uitstekende alles-in-één oplossing. Deze security software voorziet in veel meer dan normale malware bescherming, maar bevat o.a. ook encryptie en vpn technologie voor additionele bescherming. Bovendien kan het uw computer opschonen en sneller maken! Zie hier een video presentatie van deze complete en uitstekende security software van Bitdefender:

 Klik voor een bijzondere Bitdefender Internet Security 2017 Aanbieding!

Wilt u meer informatie over de uitgebreidere Multi Device Security oplossing van Bitdefender, lees dan de volgende review:

Wat zeggen anderen over de Bitdefender Internet Security Software?

Hier volgen een aantal Youtube reviews over de Bitdefender Internet Security software:

Youtube PC Security Channel:

Tijdelijke aanbieding van Bitdefender voor maar een x aantal klanten.

Koop de Bitdefender software goedkoop met 75 % korting!

AV-compartives vergelijkende resultaten:

bitdefender internet security scores

U ziet het, Bitdefender bevat de beste virusscanner voor het vermijden en verwijderen van malware!

Bitdefender software selectie!

av comparatives bitdefender

P.S. over deze unieke aanbieding van Bitdefender voor de Internet Security 2013: we weten niet wanneer deze aanbieding precies stopt en hoeveel kanten deze life-time editie van de Internet Security 2013 kunnen kopen. Deze aanbieding hebben we in de Verengide Staten gevonden en vandaar dat alles in het engels is. Goedkoper hebben we deze nergens gezien. Dus, toeslaan zolan het kan, het is een unieke mogelijkheid om deze top software aan te schaffen voor zolang uw computer in leven is. We hebben begrepen van Bitdefender dat deze aanbieding van de Internet Security 2013 software gekoppeld wordt aan uw computer. Dus, u kunt deze specialie licentie niet overhevelen naar een andere computer.   

Bronnen:

——————————————————–
Dit is een bijdrage van: 

Comments on this entry are closed.