≡ Menu

Tuneup Software betrouwbaar?

Wat is tuneup software? Tuneup (is het Engelse woord voor optimaliseren), is software die gespecialiseerd zijn in het optimaliseren en versnellen van de computer.

Hoe is het mogelijk dat een programma een computer kan versnellen?

Tune up spftwareHet besturingssysteem van Microsoft, Windows, is een standaard pakket. Ze instaleren op alle computers exact het zelfde, ongeacht wie de computer gaat gebruiken. Uiterwaard wil Microsoft met een standaard installatie zo een breed mogelijk publiek bereiken. Windows moet bruikbaar zijn voor een huis, tuin en keuken gebruiker, die alleen maar het internet gebruikt, als voor een computer expert die software ontwikkeld. Om dit te bewerkstelligen zorgt Microsoft dat zoveel mogelijk programma’s en services in een Windows installatie inbegrepen zijn. Programma’ s die een huis-tuin en keuken gebruiker nodig heeft en die een computer expert nodig heeft.
Dit betekend dat u hoogstwaarschijnlijk veel programma’s en services op uw computer heeft staan die u niet en nooit zult gebruiken. Maar al deze programma’s gebruiken wel geheugen, harde schijf ruimte en noem maar op en dat vertraag u computer drastisch.

TuneUp software heeft de capaciteit om uw computer te scannen om te bepalen waar u uw computer kunt optimaliseren. Deze software schakelt niet alleen programma’s die u niet gebruikt uit, maar past ook alle best pratices toe op het gebied van pc optimalisatie.

Waar kan Tuneup software me bij helpen?

Er zijn veel van dit type programma’s te vinden. De ene bied meer dan een ander maar ze hebben een aantal dingen gemeen, ze bieden allemaal:

  • Een complete systeem scan om te bepalen waar uw systeem verbeterd kan worden
  • Windows optimaal configureren
  • Windows versnellen
  • Windows opstarttijd verkleinen
  • Het netwerk optimaliseren
  • Beter CPU en RAM beheren

En dat versnelt mijn computer?
Het is echt een ongelofelijk verschil tussen een geoptimaliseerd en een niet geoptimaliseerd systeem! Ik heb hier onder twee programma’s voor uw geselecteerd die uw computer kunnen sneller maken.

Pc Mechanic

Pc health advisor verbeterd de pc performancePc Health Advisor is een programma gespecialiseerd in het tunen van computers.
Het is een programma eenvoudig in gebruik, in een paar klikken verbeterd u de computer performance.
Een trage computer is verleden tijd!
Lees meer op: Pc Mechanic.