≡ Menu

Het nut van een Register cleaner?

Wat is een register cleaner en waarvoor wordt het gebruikt?

Elke computer heeft een centrale plaats waar alle configuraties staan opgeslagen. Deze centrale plaats heet in Windows, het Windows register. Wie gebruikt het Windows register? Alle software (inclusief Windows) gebruikt het register. Software vraagt cruciale systeem informatie op, deze informatie heeft het nodig om goed te kunnen functioneren.

beste register opschonerAls het Window register beschadigd is of vol met rommel staat krijgt men te maken met veel voorkomende computerproblemen, waaronder een trage pc. Een register cleaner is een programma dat gespecialiseerd is in het opschonen en repareren van het Windows register. Een goede register cleaner zoals Pc Keeper lost computerproblemen op en verbetert de pc performance.

Wat is de beste register cleaner?

Omdat er veel verschillende registry cleaners op het internet te vinden. Helaas zijn veel producten van slechte kwaliteit. U moet daarom opletten bij het selecteren van een goed product.

Waar moet u opletten?

  • Maakt de registry cleaner een systeems backup voordat hij het register opschoont
  • Welke segmenten van het register worden gescand
  • Is het uitvoeren van een systeem herstel eenvoudig?
  • Wordt de harde schijf ook opgeschoond

computer opschonen en sneller maken

Wat is de beste registry cleaner? Wanneer u op zoek bent naar een pure registry cleaner, kunt u kiezen voor Pc Keeper. Naast producten die zich volledig hebben gericht op het onderhoud van het Windows register, zoals PC Health Advisor, zijn er producten die een nog meer doen. Een van de meest complete register cleaners is RegClean PRO. Deze is alleen beschikbaar in het engels. Zo onderhoudt RegClean PRO naast het Windows register ook de systeem drivers, harde schijf en heeft het een Windows tune optie. Het is wat ze ook wel een totaaloplossing noemen voor computeronderhoud: Test nu RegClean PRO.

Meer informatie over register cleaner software

Waar kunt u meer informatie vinden?
Op WikiPedia kunt u een uitgebreide beschrijving vinden over registry cleaners. Ook kunt u de website registry cleaners raadplegen. Hier worden verschillende type cleaners vergeleken.

Als u verder vragen of opmerkingen heeft, nodig ik u uit om een commentaar achter te laten.