≡ Menu

PCKEEPER

pckeeperWaarom blijven we toch elk jaar maar allerlei software voor de computer kopen? Dit is uiteindelijk duur en helemaal niet nodig wanneer je investeert in één goed programma dat alles bevat wat een computer nodig heeft. Wat heb jij als computer gebruiker nodig? Wat heeft jouw computer echt nodig? Dit is onderzocht geworden door Kromtech en op basis van dit onderzoek heeft Kromtech één totaaloplossing ontwikkeld voor Windows onderhoud en beveiliging. Dit is de PCKeeper.

PCKEEPER EEN NIEUWE MANIER OM UW PC TE ONDERHOUDEN & TE BESCHERMEN!

pckeerZelfs de meest geavanceerde optimalisatiesoftware is geen vervanging voor een menselijke expert. Daarom komt PCKeeper met een revolutionaire methode voor systeemonderhoud. Had u ooit kunnen denken dat een Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) op afstand voor uw pc zou zorgen? Dat is precies hoe PCKeeper Live werkt. Scan gewoon uw pc met PCKeeper, verzend de resultaten naar uw technisch specialist en ontvang op maat gesneden oplossingen, speciaal ontwikkeld voor uw pc.

PCKeeper is de volledige softwareoplossing waarmee u uw pc in topconditie houdt en beschermt tegen online en offline dreigingen. Met PCKeeper kunnen systeemfouten, storingen, virussen, malware en zelfs diefstal met één klik worden opgelost. We bieden onze lezers aan om deze prachtige software te testen. De meeste lezers testen deze software om zo een gratis systeem diagnose te krijgen.

Controleer uw PC op malware met PCkeeper

Klik hier voor het verkrijgen van een gratis PCKeeper systeem diagnose!

Download pckeeper

pckeeper recensie pckeeper review

Bespaar u zelf op lange termijn veel geld door te investeren in één complete softwareoplossing voor het onderhouden, opschonen, versnellen en beveiligen van uw computer. Voor meer informatie over de PCKeeper, lees de volgende uitgebreide recensies over de PCKeeper van Kromtech.

Referenties:

TIPS:

  • Voor Mac systemen heeft Kromtech de Mackeeper ontwikkeld. Voor meer informatie: Mackeeper Review
  • Helaas, het is niet gek om een second-opinion malware scanner te installeren of een ander goed antivirus programma actief te houden. Tegenwoordig is malware zo complex en wordt het in zulke grote getalen gemaakt en verspreidt, dat het gewoon onmogelijk is geworden dat één programma zoals de PCKeeper alle malware 100 % kan detecteren en verwijderen. Het voordeel is dat de PCKeeper wel beschikt over hulp op afstand voor de verwijdering van een infectie. Toch, verkomen is beter dan genezen en daarom raad ik mijn lezers aan om ook te kijken naar een second-opinion malware scanner zoals de SpyHunter of de HitmanPro. Dit als extra ondersteuning voor de malware scanner van de PCKeeper.
  • PCKeeper bevat geen VPN-technologie. Wanneer je gebruik maakt van een VPN service kun je anomiem het internet op en alle blokkeringen omzeilen. Wat ook een bijkomstig voordeel is, is dat je veel veiliger bent online wanneer je door een beveiligde, versleutelde internetverbinding surft. Goed, misschien is het een beetje overdreven, maar voor degenen die internet privacy op prijs stellen en zo veilig mogelijk willen surfen, is een VPN software oplossing misschien toch niet zo’n gekke toegevoeging. Aangezien PCKeeper geen VPN oplossing heeft, zou je deze erbij kunnen nemen, mocht deze technologie je aanspreken. Voor meer informatie: waarom zou ik anoniem surfen.
  • Is PCKeeper echt de enigste oplossing? Waarmee kan ik de PCKeeper vergelijken? Dit is moeilijk om te zeggen om dat geen ander concurrent zo’n hulp of afstand aanbiedt voor het onderhouden van de computer. Daarnaast, de PCKeeper bevat een malware scanner die is goedgekeurd door Virus Bulletin, OPSWAT en AV-Test. Daarom is het moeilijk om een goed alternatief hier nu aan te bevelen. Uit het oogpunt van internet security is vooral Kaspersky gewoon een top merk en beter dan de PCKeeper. Je zou de PCKeeper kunnen vergelijken met de Kaspersky Ultimate Security software. Let wel op, de software van Kaspersky heeft geen hulp of afstand ingebouwd in haar software.

Gerelateerde artikels: