≡ Menu

TROJAANS PAARD VERWIJDEREN

Met welk antivirus programma kan ik het beste een Trojaans Paard verwijderen?

Wil je een Trojaans paard snel verwijderen? Helaas is het zo dat de meeste Trojaanse paarden in verband staan met andere vormen van malware. De recentelijke uitbraken van zeer lastige en gevaarlijke Banking Trojans is daar een duidelijk bewijs van. Kaspersky vergelijkt deze type Trojaanse paarden met ratten die alle mogelijke kanten opspringen en zelfs de beste antivirus pakketten voor de gek kunnen houden. Een duidelijk voorbeeld van een pure banking Trojan was de Caberp banking trojan, maar bevatte een rootkit module. Een Trojaans paard verwijderen wordt zeer lastig als deze een rootkit component bevat. Daarom is het anno 2014 echt zaak om een specialist op dit gebied te zoeken. Een specialist kan alleen maar iemand zijn die zelf onderzoek heeft gedaan naar het gedrag van Trojaanse paarden en ook bewezen heeft deze effectief te kunnen verwijderen.

1. Een Trojaans Paard verwijderen met de SpyHunter!

trojaans paard verwijderenDe SpyHunter is gebouwd geworden door Enigma en heeft een eigen onafhankelijke onderzoekscentrum. Hier wordt ook duidelijk aangetoond hoe de SpyHunter trojaans paard verwijderen kan. Bovendien is het ook zo dat de SpyHunter andere complexe malware soorten en varianten kan opsporen zoals het politievirus en extra bijgevoede malware componenten zoals een rootkit.

Heb jij last van een Trojaans Paard? Verwijder deze met SpyHunter 4!
Windows 7 sneller maken tips

trojaans paard verwijderen

2. Een Trojaans Paard verwijderen met de Hitman Pro!

Natuurlijk, de Nederlandse Hitman Pro heeft een uitstekende reputatie op het gebied van malware detectie. De maker van de Hitman Pro, SurfRight in Enschede schrijft ook veel over nieuwe uitbraken en analyseert de betreffende malware. Een concreet voorbeeld is de Citadel Banking Trojan. Deze werd verspreid via advertenties die werden getoond op NBC. SurfRight rapporteerde over dit incident en de Hitman Pro staat bekend als een echte specialist als het gaat om het detecteren van complexe malware soorten zoals Trojaanse paarden. Voor meer informatie: Hitman Pro Review.

3. Een Trojaans Paard verwijderen met Kaspersky. 

Natuurlijk, Kaspersky Labs is een autoriteit op het gebied van het analyseren van malware. De Kaspersky staat bekend als een van de beste virusscanner bouwers. Samen ligt Kaspersky altijd in de top met Bitdefender, een andere uitstekende keuze als het gaat om security software ontwikkeling. Ik zou persoonlijk de Bitdefender Internet Security suite of de Kaspersky Internet Security suite kiezen voor mijn standaard beveiliging en de eerde genoemde specialisten gebruiken als ‘second-opinion’ malware scanners.

Ten slotte, wil ik natuurlijk nog Malware Bytes even vermelden. MalwareBytes Anti-Malware wordt bijna op elke PC forum aangeprezen als een uitstekende tool voor het verwijderen van Trojaans paarden. Het is vaak een aanrader om bij problemen om advies te vragen op een goede PC forum website. Hoewel, het voordeel is met de software van SpyHunter dat er een helpdesk wordt bijgevoegd die men gratis kan benaderen in geval met problemen. Voor meer informatie: SpyHunter 4 Review.

P.S. Ik heb gerefereerd naar een aantal artikels van Rens & Vera op Computer Opschonen Advies aangezien ze veel goede informatie vrijgeven over malware problemen. Voor meer informatie:

Tip: na een malware infectie moet je de computer opschonen en repareren van de ravage en schade de malware heeft aangericht.

Andere bronnen:

 

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: