≡ Menu

BESTE VIRUSSCANNER voor WINDOWS

Wat is de beste virusscanner voor Windows van dit moment – jaar 2015?

wat is de beste virusscannerHet inzetten van de beste virusscanner of in ieder geval een zeer goede virusscanner is zeer belangrijk voor het waarborgen van onze online veiligheid en privacy. Er is heel veel verschil in kwaliteit tussen de verschillende virusscanners die men online kan vinden. Hoe kan ik de beste virusscanner vinden? Wat is een goede richtsnoer voor het selecteren van de beste virusscanner? Gelukkig zijn er onafhankelijke onderzoeksinstellingen die vergelijkende virusscanner tests uitvoeren om de beste virusscanner te vinden. We zullen de beste virusscanners selecteren volgens de belangrijkste spelers op het gebied van onderzoek naar goede virusscanners.

De beste virusscanner volgens AV-TEST

beste virusscannerIn Duitsland hebben we AV-TEST, een antivirus onderzoeksinstelling gelegen in Magdeburg. Al meer dan 15 jaar is AV-TEST actief bij de ontwikkeling van uitstekende, onafhankelijke vergelijkende tests. Het behalen van een AV-Test certificaat en nog beter, de beste resultaten, is de ambitie van alle A-merken op het gebied van antivirus software ontwikkeling.

Wat is volgens AV-Test de beste virusscanner van dit moment?

bitdefender beste virusscannerVolgens  AV-TEST is de Bitdefender Internet Security 2015 oplossing de beste virusscanner. Bitdefender had ook in het jaar 2012 verschillende prijzen van AV-TEST ontvangen. Bitdefender heeft een uitstekende reputatie en voorziet in veel extra’s. Voor meer informatie: Bitdefender Internet Security Software Review.

 

Beste virusscanner volgens AV-Comparatives?

beste virusscanner

AV-comparatives is een onafhankelijke organisatie gespecialiseerd in het testen of de marketing claims van antivirus en security software producten daadwerkelijk wel eerlijk zijn. AV-Comparatives is gelegen in de Oosterijkse alpen in het stadje Insbruck en staat bekend voor het maken van real-world testomgevingen voor het accuraat kunnen testen van virusscanners. Het ontvangen van een AV-compartives certificaat is zeer belangrijk voor antivirus software ontwikkelaars. Maar, goed, wat is nu de beste virusscanner volgens AV-Comparatives?

Volgens de laatste test in maart en augustus 2014 is ook de Bitdefender Internet Security uit de bus gekomen als een van de beste virusscanners beschikbaar, samen met de internet security software van Kaspersky, Avast en Avira. Voor meer informatie kunt u de volgende reviews raadplegen:

 1. SpyHunter Malware Security Suite ( Zeer krachtige specialist) 

2. Kaspersky Internet Security 2014 ( inderdaad, kwaliteit kost geld)

3. Bitdefender Internet Security Review (+zeer goede aanbieding+)

4. Avira Internet Security 2014 Review (uiterst compleet en altijd goed)

Het verkrijgen van goede test resultaten bij AV-Test & AV-comparatives zijn de belangrijkste kenmerken die aangeven dat we te maken hebben met een goede virusscanner. Vervolgens, kunnen we altijd deze informatie nachecken met de uitgegeven certificaties van Virus Bulletin. Virus Bulletin publiceert veel over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van malware en heeft ook zijn eigen certificatie programma. Alle hierboven genoemde geteste virusscanners hebben ook een Virus Bulletin certificaat.

Bent u op zoek naar de beste virusscanner voor mac?

Ik heb een goed artikel gevonden op een kleine website in Nederland die zich specialiseert in het recenseren van antivirus software voor mac computers: Beste virusscanner Mac.

Gerelateerde artikels:

 Bronnen:

——————————————————–
Dit is een bijdrage van: 

Comments on this entry are closed.