≡ Menu

SPYHUNTER

Waarom heb ik besloten de SpyHunter te downloaden en te testen?

De eerste keer dat ik een advertentie over de SpyHunter zag, was ik argwanend. Bovendien vond ik de vormveving en kleur van deze bekende anti-malware software niet bijzonder mooi. Waarom besloot ik toch de SpyHunter te testen? Ik zal twee argumenten aangeven:

Spyhunter reviewIn de eerste plaats, de SpyHunter is een van de weinige echte specialisten die ingewikkelde en samengestelde kwaadaardige programma’s effectief kan detecteren en verwijderen. SpyHunter heeft onder andere bewezen de CryptoLocker, het PolitieVirus, het Buma Stemra Virus, het Intepol virus, en Kovter virus snel te kunnen uitschakelen. Deze gijzelvirussen zijn zeer moeilijk te verwijderen en houden veel mensen goed voor de gek. Daarnaast heeft de SpyHunter aangetoond om moeilijk te detecteren rootkits en banking trojans te kunnen opsporen. Banking trojans zijn berucht om stilletjes de bankrekeningen van niets vermoedende computer gebruikers te plunderen.

spyhunter malware scannerHet tweede argument hangt samen met het antwoord op de vraag: waarom kan de SpyHunter deze moeilijke malware zo goed verwijderen? Het antwoord hangt samen met de manier de maker van de SpyHunter werkt. Enigma Software heeft namelijk een eigen malware lab waar alle nieuwe malware uitbraken worden geanalyseerd. Door de werking van nieuwe malware goed te bestuderen en deze informatie snel toe te voegen in de database van de SpyHunter, kan deze krachtige malware scanner snel nieuwe gevaren herkennen en een aanval afslaan.

Wat een extra bijzonder feit is, is dat deze Engima malware lab ook nog eens verbonden is met een HelpDesk die via de Spyhunter direct verbonden is. Hierdoor is het heel makkelijk om een malware probleem direct aan te kaarten. In het geval de SpyHunter moeite heeft met de verwijdering van bijvoorbeeld een nieuwe lastige banking trojan, dan kun je het rapport direct door sturen naar de helpdesk via de SpyHunter software. Vervolgens kan er direct contact worden gelegd met deze helpdesk om de betreffende Trojaans paard te verwijderen van de computer. Deze extra dienst is goud waard en wordt door geen enkele concurrent geveleverd. Normaal ben je op je zelf aangewezen wanneer een virusscanner niet in staat is om de malware van de computer te verwijderen. Normaal stap je dan naar een computer technicus toe die je moet betalen voor de verleende hulp. Deze kopzorgen en extra kosten vermijd je wanneer je gebruik maakt van de SpyHunter. Alleen de PCKeeper heeft een vergelijkbare dienstverlening, maar is niet beschikbaar in de Nederlandse taal. Vandaar als je de Engelse taal niet beheerst, is het beter om de SpyHunter te testen. Het is een uitstekende virusscanner.

Conclusie over de SpyHunter:

spyhunter testenDit zijn mijn argumenten die mij er van overtuigd hebben om de SpyHunter te downloaden en te testen op mijn computer. Vervolgens deed ik een scan en ontdekte al snel dat er adware op mijn computer stond verstopt. Mijn gratis virusscanner had deze niet ontdekt en verwijderd. Dit verklaarde onder andere waarom mijn internet vrij traag was en waarom ik vaak last had van lastige schermpjes met schreeuwige advertenties tijden het internetten. Dit was ook de aanleiding waarom ik op zoek ging naar een extra malware controle scan. Mijn aarzelingen ten aanzien van de SpyHunter als het ging om vormgeving en kleur liet ik snel varen en kocht dan ook deze krachtige anti-spyware software zonder blikken of blozen. Sindsdien vaart mijn computer er beter bij en heb ik geen last meer van pop-up advertenties. Overtuig je zelf en test de SpyHunter!

Download de SpyHunter op de volgende pagina: SpyHunter Review.

P.S. Laat je niet misleiden dat een gratis virusscanner zoals een Microsoft antivirus programma je voldoende kan beschermen. A-merken lanceren gratis versies om betere en completere internet security versies makkelijker aan je te verkopen. Concreet voorbeeld is o.a. de Avast Antivirus software.

Gerelateerde artikels:

 

Comments on this entry are closed.

Next post:

Previous post: