≡ Menu

GRATIS PC SPEED TEST

pc speed testWanneer u wilt weten hoe snel uw computer eigenlijk is, heeft dat vaak te maken met de vraag wat uw computer eigenlijk langzaam maakt. Een computer snelheidstest zal daarom een aantal factoren moeten kunnen meten die uw computer vertragen en sneller kunnen maken.
Een PC Speed Test kunt u daarom het beste uitvoeren met een programma voor Windows optimalisatie. Een goed Windows optimalisatie programma van een betrouwbare fabrikant kan gemakkelijk in kaartleggen wat uw computer langzamer maakt en kan bijna geheel automatisch uw computer sneller maken. Een uitstekend en compleet programma is de Advanced System Optimizer van Systweak. Systweak is een Microsoft Gold Certified Partner en heeft een lange track record op het gebied van utility software ontwikkeling. De meeste van onze lezers testen deze software hieronder.

pc test

Wat belemmert de performance en snelheid van uw computer?

PC SPEED TEST

pc speed testen

Wat is een goed programma om uw PC snelheid mee te meten?

Een goed Windows optimalisatie programma is de bovengenoemde Advanced System Optimizer van Systweak. Systweak is een van de gevestigde merken op het gebied van utility software voor het verbeteren van computer prestaties. We raden u aan dat u deze software eens op uw gemak bekijkt. De Advanced System Optimizer zal uw een gratis diagnose scan geven van alle factoren die op dit moment uw computer vertragen. Mocht u de computer willen versnellen door het uitvoeren van de aanbevolen optimalisaties, kunt u een licentie afnemen. Wilt u meer info over deze software: Pc Mechanic.

Waarom zou ik moeten betalen voor computer optimalisatie?

Computer optimalisatie is een in feite een handeling van computeronderhoud. Een computer heeft net zoals alle andere zaken onderhoud nodig. Zoals gezegd, de bovenstaande PC speed test zal in kaart leggen datgene wat uw computer trager maakt en hoe u de computer kunt sneller maken. Door het optimaliseren van uw computer doet u tevens computeronderhoud en als gevolg kunt u genieten van een snellere computer. De software die daarvoor moet worden ontwikkeld is complex en vraag veel programmering. Helaas, hoogwaardige en betrouwbare software is niet goedkoop om te maken.

Naast het kostenplaatje, een PC speed test en optimalisatiebeurt zal uw computer ten goede komen. U zult langer plezier hebben van uw computer en vele problemen door achterstallig onderhoud vermijden. Om eens een vergelijking te maken met een auto. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren wanneer u de motor olie van uw auto niet zou verversen en vervangen?

Mocht u niet tevreden zijn over de geleverde dienst, kunt u altijd uw geld terugvragen bij de fabrikant. Alle programma’s die we aanbevelen komen met een garantie en zijn Microsoft erkende fabrikanten. De PC speed test is volledig vrijblijvend en gratis. Na de test kunt u zelf bepalen of u het daadwerkelijk waard vind om te investeren in uw computer.

Installeer Pc Mechanic gratis op uw pc en bepaal hoe u uw pc sneller kunt maken.
pc speed test met PC Speed Up

We hopen dat deze informatie voldoende was. U bent welkom om een opmerking te plaatsen. Voor meer informatie over dit onderwerp:

Comments on this entry are closed.